Om Rosenberg Malerfirma

Rosenberg Malerfirma A/S er i dag blandt de førende i Østjylland.

Med vores mange års erfaring og ekspertise siden 1924 kan vi tilbyde de rigtige løsninger i den rigtige kvalitet. Og det gælder for alle opgaver - store som små. Vi rådgiver gerne inden opstart om valg af farver og materialer, der kan skabe den rette stemning i dit hjem eller i din virksomhed.

Vi løser opgaver for private, boligforeninger, erhverv, offentlige institutioner og i forbindelse med licitationer. Ganske enkelt alle opgaver fra store byggerier til private boliger og flyttelejligheder.

Vor målsætning er kvalitetsarbejde til fornuftige priser.

Vi maler byen "grønnere"

Vi træder i pedalerne og maler byen grøn. Vi har fokus på et grønnere valg, og har derfor investeret i en el-ladcykel. I linket herunder kan du læse mere om vores el-ladcykel, og hvordan vi aktivt gør en indsats for en "grønnere" fremtid.

PR: Vi maler byen grøn

Kunden skal have en god oplevelse

Vores kerneværdier er professionalisme, ordentlighed og høj service – vi sætter en ære i at levere de rigtige løsninger i høj kvalitet og til aftalt tid. Vi arbejder løsningsorienteret og serviceminded – for os er det vigtigt, at kunden får en god oplevelse.

Vi har vidtrækkende kompetencer, og vi videreuddanner løbende vores mere end 60 kompetente og erfarne malersvende inden for de maler-tekniske kompetencer, sikkerhed og ledelse. På den måde sikrer vi altid optimale opgaveløsninger uanset art

Din garanti for en god proces og et godt resultat

Med Rosenberg Malerfirma A/S er du i trygge hænder hele vejen igennem processen fra den indledende rådgivning og tilbudsgivning til en god planlægning og styring frem til den sidste finish. Vores malere leverer varen, mens mester styrer med fast hånd. Mange års erfaring med nybyggeri og store renoveringsprojekter er din garanti for en god proces og et godt resultat

3 blev til én

1. oktober 2015 fusionerede Malerfirma Rosenberg med to andre lokale malerfirmaer, hvorved man opnåede yderligere synergi og kapacitet samt nye muligheder for at udvikle forretningen yderligere – f.eks. indenfor licitationer og større malerentrepriser.

Rosenberg Malerfirma A/S beskæftiger i dag mere end 60 medarbejdere og ledes af malermestrene Michael Rosenberg (direktør), Henrik Høj, Sanne Pedersen, Rasmus Høj og  Konduktør  Allan Stald. 

Malergaranti job

Vil du også være en del af os?

Vi er altid interesseret i flere glade og dygtige malere og kolleger. Vi vægter et godt humør og et godt stykke arbejde.

Tag fat i os, så vi kan tage en snak om mulighederne.

Vi kan rådgive dig i forbindelse med dit projekt

Kontakt os med det samme, så vi kan se nærmere på dit projekt.

Kontakt os