Rådgivning og ekspertise

Med vores mange års erfaring og ekspertise siden 1924 kan vi tilbyde de rigtige løsninger i den rigtige kvalitet. Og det gælder for alle opgaver - store som små. Vi rådgiver gerne inden opstart om valg af hensigtsmæssige materialer og farver, der kan skabe den rette stemning i dit hjem, i din virksomhed eller i forbindelse med et større projekt.

Vi har altid prioriteret et tæt samarbejde med arkitekter, rådgivere og hovedentreprenører før, under og efter malerentreprisen. Dette samarbejde har givet os en solid faglig viden om håndtering af byggeprojekter, uanset det drejer sig om nybygning, renovering eller vedligehold.

Værktøjer
Kravene til de færdige overflader er blevet større, og samtidig er byggematerialerne blevet mere forskelligartede. Det stiller meget større krav til rådgiver, når valget af malerbehandling skal foretages og bunden til malerarbejdet skal godkendes. Erfaringen har vist os, at det bedste resultat opnås, når rådgiver har haft de rigtige værktøjer til valg af konstruktioner og malerbehandlinger.

Malerfagets BehandlingsAnvisninger giver dig viden og overblik

> Malerfagets BehandlingsAnvisninger giver dig viden og overblik <

MBA (Malerfagets behandlings-anvisninger):

MBA er danske malermestres eget behandlingskatalog. MBA er et interaktivt behandlingskatalog, som særdeles brugervenligt fremstiller en behandlings-beskrivelse ud fra de krav, som du stiller til slutresultatet. Undervejs får du både visuel og skriftlig information angående de valg, du skal foretage. Den færdige behandlingsbeskrivelse kan printes, gemmes eller sendes med mail. Som en gratis service giver MBA dig endvidere mulighed for at oprette en sagsmappe online, så du nemt kan få adgang til dine behandlinger.

> Gipsmontage og overfladebehandling <

> Fibergipsmontage og overfladebehandling <

> Der skal fuldspartling til <

> Q-kvalitetsniveauer / Gipsplader <

> Visuel bedømmelse af malerarbejde <

> Rengøring af malede overflader <

Pjecer til download:

Vi har samlet en række værktøjer og pjecer, som kan hjælpe jer til at vælge de rette løsninger. Hvis I har spørgsmål, står vi gerne til jeres rådighed.

Skal vi rådgive dig i forbindelse med dit projekt?

Kontakt os med det samme, så vi kan se nærmere på dit projekt.

Kontakt os